Небходими продукти:
750 гр. свинско месо (обикновено ползвам плешка)
2 глави лук
5 с.л. олио (аз ползвам зехтин и слагам на око)
3 с.л. доматено пюре или половин домати от консерва
1 с.л. захар (за да убие киселото на доматите)
1 ч.ч. червено вино
1 ч.ч. гореща вода
1 пълна супена лъжица с връх брашно
бахар, дафинов лист, червен пипер, черен пипер, сол
Програма "мармалад" (1 ч. и 20 мин., пуснах я два пъти)
Време за приготвяне: 5 минути
Време за готвене: 2 ч. и 20 мин
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на малки парченца.
Включете програма "мармалад", сложете зехтина и месото.
Оставете 30 минути, в това време нарежете лука на средно едро и го добавете, когато остават 50 минути до края на програмата.
Оставете програмата да свърши и я пуснете пак, като добавите всичко останало.
Няма коментари:
Публикуване на коментар