.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


неделя, 2 декември 2018 г.

Хляб грахам в хлебопекарна машина



По рецептата на Вили Илиева>>>

Необходими продукти за хляб с тегло 1000 грама:

350 мл вода,
1 с.л. захар,
1,5 ч.л. сол,
1,5 ч.л. суха мая,
2 с.л. зехтин,
400 гр брашно грахам и
200 гр брашно тип 500.

Хлябът е омесен и  изпечен на програма за Френски хляб. 

Добър апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар