.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


сряда, 15 декември 2021 г.

Кисело мляко в хлебопекарна

Рецепта от Даниела Пенкова>>>
 
Необходими продукти:
 
1 л. прясно мляко
2 супени лъжици кисело мляко за закваска
 

Начин на приготвяне:
 
Тъй като в комплект с хлебопекарната не върви пластмасова купа за кисело мляко, е използвана пластмасова кутия от сирене, побираща идеално 1 л. мляко. 
 
Кутията с млякото се затопля за 2 минути в микровълновата фурна на максимална мощност.
 
Добавят се 2 с.л. кисело мляко и добре се разбърква добре. 
 
Кутията се слага в контейнера на хлебопекарната се програма "йогурт" за 8 часа. 
 
 
Авторката: "Това е най-вкусното краве кисело мляко, което съм яла"!
 
И без съмнение, домашно, свежо, гъсто и със сигурност се знае какво има в него!
 
Добър апетит!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар