.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


неделя, 19 декември 2021 г.

Хляб с бяло брашно София Мел Екстра и пълнозърнесто пшенично брашно Екосем

Рецепта от Tefal, изпълнена от Снежанка Иванова>>>

Необходими продукти за хляб с тегло 1000 г:

355 мл вода

3 с.л. слънчогледово олио

2 ч.л. сол

240г бяло брашно София Мел Екстра

360г пълнозърнесто пшенично брашно на Екосем

1.5 ч,л. мая

 

Начин на приготвяне:

Продуктите се слагат в машината по реда на посочването им.

Включва се програма "хляб с трици" за машините на Тефал или "пълнозърнест хляб" за други машини, коричка средна, 1000 г

След приключване на програмата се изважда и поставя на решетка да изстине,

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар