.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


понеделник, 3 декември 2018 г.

Тутманик в хлебопекарна машина


Рецепта от Вили Илиева>>> 


Необходими продукти за тутманик с тегло 1000 грама:

330 мл.прясно мляко
1 яйце
3 с.л.олио,
60 гр.краве масло
1 ч.л.сол
2 с.л. захар
600 гр.брашно
1 ч.л. суха мая

На сигнала за добавят
200 гр.сирене.

Пече се на програма за френски (пухкав) хляб

Добър апетит!


2 коментара:

  1. Програмата за колко минути е?

    ОтговорИзтриване
  2. Продължителността на програмата зависи от мощността на машината. За различните машини тя е различна.

    ОтговорИзтриване