.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


неделя, 19 декември 2021 г.

Пълнозърнест хляб с масло и прясно мляко


Рецепта от Slavyana Mitranova>>>

Необходими продукти:

Мляко 315мл

30 мл вода

70 г масло

2 ч.л. сол

3 с.л. захар

555 г. пълнозърнесто брашно

*брашното е Белбейк от ЛИДЛ

2 ч.л. суха мая 

Начин на приготвяне:

Продуктите се слагат в машината по реда на изписване.

Включва се програмата за пълнозърнест хляб.

След приключване на програмата се изважда и поставя на решетка да изстине,

Добър апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар