.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


петък, 14 януари 2022 г.

Пълнозърнест хляб в хлебопекарна машина

Рецeпта, изълнена от Atanas Kavardjiev>>>


 Необходими продукти:

400 мл хладка вода

2 ч.л. сол

3 ч.л. загар

4 с.л. олио

250 г. бяло брашно

350г пълнозърнесто брашно 

1,5 ч,л, съха мая


 Начин на изпълнение:

Продуктите се поставят в нашината по реда, ц който са посочени.

Хлябът се пече на програма пълнозърнест хляб, тъмна коричка.

След края на програмата се оставя в машината на поддържане на топлината, после се изважда и се оставя да изстине на решетка.

Добър апетит!

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар