.

Това е блогът на нашата стабилно развиваща се едноименна група за изделия в хлебопекарна машина във Фейсбук. При нас не чакаме всеки нов член да пита все едно и също – разбираемо е, когато той е новак. Затова ние се стремим изпреварващо да му помогнем, като предлагаме всеки ден интересни рецепти, практични съвети за работа с машината и много нови знания.

Това е единственият по рода си специализиран блог за хляб и други изделия, приготвени в хлебопекарна машина в българското интернет пространство.
В него се публикуват най-добрите, най-интересните и най-сполучливи рецепти за хляб и други изделия в хлебопекарна машина, придружени с оригиналните снимки на изделията, направени от авторите им.
Самите автори са представени в блога с акаунтите си в социалната мрежа.
Ако нашият блог ви харесва, присъединете се към нас ТУК>>> и направете своите рецепти част от него!

.

.


събота, 2 януари 2021 г.

Хляб, направен само от пълнозърнесто брашно, смляно на каменна мелница

 

Рецепта от Buki Boneva>>>

Рецептата е изпълнена с брашно на мелница"Бръшнянка", но ако не можете да намерите такова, опитайте с пълнозърнесто брашно на "Екосем". То също е смляно на каменна мелница и се продава в магазини Фантастико, както и на сайта на производителя в интернет.

Необходими продукти: 

340г.вода

1ч.л.сол

1ч.л.захар

2 с.л. растителна мазнина

680г. пълнозърнесто брашно 

6 г.суха мая

Хлябът се омесва и пече на програма за пълнозърнест хляб.

Тежина на самуна : 1250 г.



Няма коментари:

Публикуване на коментар